.

27 Nisan 2015 tarihinde Düzce Valimiz Ali Fidan bey başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Yurtman ve İl Müftümüz Selami Emen arasında imzalanan Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hafız Yetiştirme ve Akademik başarıyı Destekleme projesi başlatıldı.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman Beyin gayretiyle 28 Eylül 2015 Tarihinde Mehmet Akif İnan Hafız İ.H.O kuruldu.

Okul öğrencilerinin gösterdiği başarı neticesinde 26 Mayıs 2016 Tarihinde okulumuz Bakanlık tarafından proje okul olarak onaylandı.

Projenin hayata geçirilmesinde ve okullaşmasında büyük gayretleri ve fedakarlıkları olan Düzce Valisi Syn Ali Fidan ,İl Milli Eğitim Müdürü Syn Ahmet Yurtman ve İl Müftüsü Syn Selami Emen beylere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayın: 26.09.2022 - Güncelleme: 26.09.2022 11:46 - Görüntülenme: 264