11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları

11. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları Beş yıl aradan sonra Arapça yarışmaları nihayet kaldığı yerden devam ediyor. Ortaokul ve lise kategorileri olmak üzere Arapça şiir, şarkı, hat ve bilgi yarışması yapılıyor. Bu yarışmalara katılan öğrenciler bireysel yeteneklerini sergilemenin yanında büyük bir medeni cesaret göstererek sahne alma imkanı buldular. Lise şiir yarışması, ortaokul çocuk şarkısı ve şiir yarışmaları geçtiğimiz hafta Çarşambagünü okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerinden Meryem Ayşe KULAÇ, lise şiir kategorisinde; Berra KARADENİZ, Azra DURSUN, Zehra Beren BİRİNCİ ve Ahsen DURMUŞ’tan oluşan koromuz ise Arapça çocuk şarkısı kategorisinde il ikincisi olmuşlardır. Bu yarışmalar her şeyden önce Arapça’ya olan ilgiyi arttırmakta ve öğrencilerin sosyal becerilerinin gelişmesine destek olmaktadır. Yarışmaya katılan tüm okulların öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederiz.

13-05-202413-05-202413-05-202413-05-2024

Yayın: 13.05.2024 - Güncelleme: 13.05.2024 08:39 - Görüntülenme: 92