DÜZCE / MERKEZ - Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi ve Ödül Töreni Bakanımız Sn. Yusuf TEKİN’in Teşrifleri ile Gerçekleştirildi

Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce İmam Hatipler arası yapılan "Başarılı Örnekler Sergisi" nde 244 başvurunun arasından ilk 50'ye girerek ilimizi 17 Ekim'de Ankara'da gerçekleştirilen ödül töreninde temsil etme başarısı göstermiştir.

Aynı zamanda Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu Hatip Lisesi; Ar-Ge ve Proje Uygulamaları, Değerler Eğitimi, Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim ile Kültür, Sanat ve Spor tematik alanından belirlenen başarılı örneklerin özet bilgilerinin yer aldığı sergi kitabında yerini almıştır.

Ödül Töreni, Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin, Bakan Yardımcısı Sayın Nazif Yılmaz, Ankara Valisi Sayın Vasip Şahin ve Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Ahmet İşleyen' in katılımıyla Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Proje yürütücülerine teşekkür belgeleri bakanlığımız tarafından verilmiştir.

Okul müdürümüz Kudret Çiçek, öğrencilerimiz İlknur Çetinkaya, Dilan Satan, Hayrunnisa Demirci’yi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. @duzceilmem @onderihl @onderbulten @dogm_arge @talhacebeci81

20-10-202319-10-202319-10-202319-10-202319-10-2023

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 20.10.2023 10:17 - Görüntülenme: 55